20,00 € 10 €

Super darilo za mame

Izberi pravi komplet kristalov
in obdari svojo mamo s pozitivno energijo.

Izbrani kristali 1+1 GRATIS

20,00 € 10 €* Izdelke pošiljamo po pošti. Zaradi lažje dostave priporočamo, da plačate po predračunu, s PayPalom ali s kartico, da vam bo poštar lahko enostavno dostavil izdelek v nabiralnik.

Kako osrečiti mamo

Pravilna kombinacija kristalov je vedno dobro darilo!

Za ljubeče mame

Aventurin + roževec
za vse, ki se razdajajo za svoje najdražje.

Za skrbne mame

Roževec + mesečev kamen
za vse, ki jih mučijo skrbi, da bodo razmišljale bolj pozitivno.

Za izčrpane mame

Citrin + obsidian
za vse, ki potrebujejo dodatno energijo.* Izdelke pošiljamo po pošti. Zaradi lažje dostave priporočamo, da plačate po predračunu, s PayPalom ali s kartico, da vam bo poštar lahko enostavno dostavil izdelek v nabiralnik.


Posebna akcija: 1+1 gratis

En kristal plačaš, drugega ti podarimo!
Pri vseh naročilih do konca tedna pa prejmeš tudi brezplačno darilno škatlico!


Navodilo za uporabo
(Kako podariti kristale)

  1. Kristala sperite pod tekočo vodo.
  2. Za par ur ju dajte na sončno svetlobo.
  3. Nato ju pridržite v dlaneh, zaprite oči in jim v mislih dajte dober namen. Pomislite na vse lepe stvari, ki jih privoščite svoji obdarovanki. V mislih si predstavljajte, kako je srečna in nasmejana. Pridržite ju v višini srca v razprtih dlaneh.
  4. Ko ste začutili, da ste kristaloma dali pravi namen, ju pospravite nazaj v darilno škatlico ter ju podarite.

Kristalni pari

10


Kristali in njihov pomen

Naše mame, žene in dekleta imajo vedno preveč skrbi. Večkrat mislijo namesto nas in za nas poskrbijo, tudi če mi tega niti ne opazimo. Nase pa pozabijo. Zato jim le izkažimo hvaležnost in ljubezen!
Pripravili smo tri različne kristalne pare. Izberi pravega in pričaraj nasmeh na ustnice in mir v srce. S pravim namenom pa morda uresničiš še kakšno skrito željo. (Glej navodila za uporabo spodaj.)

Za ljubeče:

roževec in aventurin prinašata čustveno stabilnost in pomagata, da imamo radi tudi sami sebe.

Za skrbne:

Čudovita kombinacija kristalov za ženske. Roževec je kristal, ki spodbuja ljubezen do sebe, zato je pravšnji za vse, ki rade pozabijo nase. Roževec spodbuja, da si vzamemo čas zase, za zaslužen počitek, za stvari, ki nas negujejo in nam vlivajo energijo. Je kristal, ki bi ga morala imeti vsaka ženska.
Mesečev kamen spodbuja mir in blagostanje duše. Je kot blaginja za dušo, ki jo mučijo nenehne skrbi. Mesečev kamen sprošča napetost in spodbuja mirno stanje duha. Idealne za vse, ki jih vedno preveč skrbi. Mesečev kamen je kristal zaščite, varuje tudi pred slabimi mislimi.

Za izčrpane:

Citrin je kristal, ki s svojo pozitivno energijo spodbuja fizično telo k regeneraciji in obnovitvi. Pravi je za vse skrbne ženske, ki velikokrat pozabijo na zaslužen počitek. S citrinom ji boste podarili energijsko osvežitev. Citrin vzpostavlja ravnovesje v energijskem polju in krepi čakro solarnega pleksusa. Je kristal, ki prinaša veselje in srečo v vsak dom. Obsidian ščiti pred pretirano zaskrbljenostjo in izgorelostjo. Pomaga spustiti iz rok stare zamere in stara čustva. Nekateri mu celo pravijo kristal dobrosrčnih ljudi, saj kljub svojem temačnemu izgledu varuje ravno tiste najbolj ranljive, ki imajo najbolj mehko srce.