Dobrodošli na strani pozitivne energije 🥰 | info@kosmika.si | 01 589 66 33

Preženite otožnost in pomanjkanje energije s kompletom JESENSKI KRISTALI 🍂 🍂

Ugodnost velja samo še kratek čas:

 19,90

🎁 POŠTNINA GRATIS
🏆 100% garancija zadovoljstva

Jesen, čas topline, ko pobiramo sadove svojega truda, vam bodo polepšali kristali:

100% varen nakup

Gratis dostava

Hitra dostava

Varno plačilo

4 razlogi, zakaj potrebujete energijsko podporo teh kristalov:

100% garancija zadovoljstva

Jesenska energija umirjanja in preobrazbe od nas pogosto zahteva, da spustimo stvari, na katere nimamo vpliva, kot ne moremo spremeniti tega, da so dnevi vse krajši in temperature nižje. A to še ni razlog, da jeseni ne moremo obrniti v svojo korist. Treba se je preprosto prilagoditi, da poletnih presežkov energije in svetlobe ne bo več. Ob tem pa zavestno razčistiti, kaj je treba odstraniti iz našega življenja. Lahko so to neugodni vplivi drugih ljudi, slabe navade, negativne situacije, ki nam pijejo energijo. Zakaj ne bi enkrat za vselej rekli: STOP! Postavite meje ljudem ter se nehajte obremenjevati z negativnostjo okolice. Bodite kot jesenski list in se pobarvajte po svoje! Včasih se je treba samo odločiti – in v tem kompletu so zbrani kristali, ki vas bodo podprli pri tem.

Kristali za toplo jesen bodo pregnali:

  • strah pred novostmi,
  • potrtost,
  • pomanjkanje energije. 

Jesenski kristali

Citrin je kristal, v katerem je ujet žarek sonca, predstavlja indijansko poletje, sončen in topel jesenski dan. Poskrbel bo za dvig optimizma in poživitev, občutek topline in zdravo samozavest.
Rdeči jaspis je klasičen kristal za denar in energijo. Na energijski ravni krepi korensko čakro, da smo stabilni v vsakdanjem življenju, čisti pa tudi vzorce, ki nam jih vsiljujejo drugi.
Bronzit je znan po tem, da odpravlja neodločnost in dvome vase, saj razkriva našo notranjo vrednost, zaklad, ki ga nosimo v sebi. Podprl nas bo, da bomo naredili potrebne spremembe.
Dimni kvarc pomaga preusmeriti slabo energijo stran od nas, olajša posledice stresa in skrbi. Deluje tako, da čisti energijsko polje, s čimer nam olajša dnevne obremenitve.

Komplet Jesenski kristali vam bo pomagal odpraviti težave, ki v tem letnem času pestijo marsikoga:

zagrenjenost

obup

pesimizem

Kako uporabljati komplet kristalov?

Nosite jih s sabo, lahko kar v priloženem mošnjičku, lahko pa jih hranite v okrasni posodi, vazi ali kozarcu v prostoru, kjer preživite največ časa. Lahko jih imate skupaj ali vsakega posebej, na primer v žepu ali torbici.
Čiščenje
Kristale pred uporabo splaknite pod tekočo hladno vodo. To je osnovno energijsko čiščenje, ki ga je dobro ponoviti vsaj na 14 dni. Če želite, jih lahko kadarkoli za nekaj minut postavite na sonce, da se energijsko napolnijo (pozorno le pri citrinu, ki lahko na soncu zbledi) ali enkrat mesečno na svetlobo polne lune.
Napredna uporaba
Kristal lahko izberete glede na svojo aktivnost in ga tisti dan nosite v žepu za podporo.
Citrin vam bo pomagal, da nadzorujete jezo.
Jaspis za dosego realnih dogovorov v pogajanjih.
Bronzit, ko morate narediti dober vtis, opozoriti nase brez pretiravanja.
Dimni kvarc je za zaščito, ko se ne počutite najbolje, ste potrti, fizično ali čustveno slabotnejši ali pri opuščanju slabih navad.

100% varen nakup

Gratis dostava

Hitra dostava

Varno plačilo

Kaj o izdelku pravijo naše stranke

jesenski-kristali-bronzit

Splošni pogoji
12media d.o.o., Cesta 24. junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče
Pomoč in informacije: 01 589 66 33