Sale!

Orgonit Roža življenja

Orgonit Roža življenja vsebuje kristal lapis lazuli, zato je primerna izbira za prostore, kjer si želite umirjene energije.

Sam orgonit je priznan energijski pripomoček, ki ustvarja in čisti energije tako zaradi svoje oblike kot tudi zaradi svojih posebnih sestavin. Kristali so le del obveznih sestavnih delov, vendar pa prav z njimi vplivamo na vibracijo, ki jo orgonit oddaja.

Lapis lazuli  je znan kot vladarski kristal, ki povečuje intuicijo, zbranost in dostop do višjih energij. Uporablja se ga tudi v primeru slabega spanca in nočnih mor.

35,00

Ni na zalogi

Uporaba

Orgonit Roža življenja je kot nalašč za spalne prostore.

Lahko ga postavite kot dekorativni predmet, po želji pa ga lahko tudi namestite pod posteljo. Po tem, ko ste mu izbrali prostor in ga tja postavili, vam svetujemo, da se ga čim manj dotikate.

Čiščenje: Občasno ga obrišite z mehko krpo, da se na njem ne bo nabiral prah.

Kakršnokoli drugačno energijsko čiščenje in polnjenje ni potrebno.

Orgonit Roža življenja je primeren tudi za:

  • prostore, v katerih se sproščate
  • prostore, v katerih se odvija meditacija
  • povsod, kjer se odvija katerakoli duhovna ali svetovalna dejavnost,
  • pa tudi za prostore, v katerih se bo kdo učil ali zbrano delal.

Orgonska piramida (orgon = prana )

Idealen pripomoček današnjega časa, da se zaščitimo pred različnimi negativnimi vplivi, ki smo jim nenehno izpostavljeni v vsakdanjem življenju.

Na astralnih ali celo višji ravneh veljajo čisto drugačna pravila in zakonitosti. V povprečju ima človek na sebi prilepljene 3- 4 družinske “duše” ali njihove energijske ostanke. S pomočjo orgonita se spodbudi pretok energije, pri tem pa se tudi čisti vse tisto, kar nas obremenjuje v vsakdanjem

V 40 letih prejšnjega stoletja je avstrijskemu znanstveniku in psihoanalitiku dr. Willhelm Reichu s svojimi eksperimenti uspelo znanstveno dokazati obstoj te univerzalne energije. Z eksperimenti je dokazal pojav in kopičenje te energije, ko se po plasteh izmenjujeta organski (ogljikovodiki) in anorganski material.