Orgonit Piramida petih elementov

Ta orgonit vsebuje različne kristale, ki poskrbijo za uravnotežen energijski pretok na vseh življenjskih področjih.

Sam orgonit je priznan energijski pripomoček, ki ustvarja in čisti energije tako zaradi svoje oblike kot tudi zaradi svojih posebnih sestavin. Kristali so le del obveznih sestavnih delov, vendar pa prav z njimi vplivamo na vibracijo, ki jo orgonit oddaja.

Različni kristali so v tem primeru izbrani zato, da vam lahko pomagajo na različnih življenjskih področjih. Zastopajo pet elementov, ki pomenijo pet kvalitet, s katerimi v življenju dosegamo cilje.

42.00

Orgonit Piramida petih elementov

SKU A490 Categories ,

Uporaba orgonita

Orgonit petih elementov je kot nalašč za prostore, v katerih preživite aktivni del dneva. To je lahko dnevna soba, lahko delovni prostor, kuhinja, jedilnica …

Lahko ga postavite kot dekorativni predmet, priporočljivo pa je, da je na vidnem mestu, po možnosti tako, da ga občasno obsije sonce. Po tem, ko ste mu izbrali prostor in ga tja postavili, vam svetujemo, da se ga čim manj dotikate.

Lahko pa ga po potrebi prestavite, recimo če ga želite imeti v določenem prostoru za določen dogodek. Orgonit čakre uravnoveša, zato ga je dobro imeti v bližini, če vas čaka naporen pogovor ali situacija, ki se ponavadi konča s konfliktom.

Kljub temu pa orgonitna piramida ni primerna za nošenje v torbici in podobno.

Čiščenje: Občasno ga obrišite z mehko krpo, da se na njem ne bo nabiral prah.

Kakršnokoli drugačno energijsko čiščenje in polnjenje ni potrebno.

Orgonska piramida (orgon = prana )

Idealen pripomoček današnjega časa, da se zaščitimo pred različnimi negativnimi vplivi, ki smo jim nenehno izpostavljeni v vsakdanjem življenju.

Na astralnih ali celo višji ravneh veljajo čisto drugačna pravila in zakonitosti. V povprečju ima človek na sebi prilepljene 3- 4 družinske “duše” ali njihove energijske ostanke. S pomočjo orgonita se spodbudi pretok energije, pri tem pa se tudi čisti vse tisto, kar nas obremenjuje v vsakdanjem

V 40 letih prejšnjega stoletja je avstrijskemu znanstveniku in psihoanalitiku dr. Willhelm Reichu s svojimi eksperimenti uspelo znanstveno dokazati obstoj te univerzalne energije. Z eksperimenti je dokazal pojav in kopičenje te energije, ko se po plasteh izmenjujeta organski (ogljikovodiki) in anorganski material.