Poglavje iz e-knjige (Teodora s Kosmike)

Personalizirano poglavje iz e-knjige Teodora s Kosmike: Pametne življenjske odločitve in napotki za dobro življenje glede na tvoj osebni horoskop.

7.90

Počisti

Poglavje iz e-knjige (Teodora s Kosmike)

SKU B024 Category

Na povezavi www.kosmika-trgovina.si/horoskop-e-knjige si lahko naložite brezplačno e-knjigo priznane astrologinje Teodore s Kosmike: Pametne življenjske odločitve in napotki za dobro življenje glede na tvoj osebni horoskop.
E-knjiga vsebuje več informacij o vašem horoskopu in splošne informacije o vseh planetih in drugih dejavnikih, ki se upoštevajo pri analizi natalne karte. Vse te informacije so splošne (veljajo za vse). Če želite, da astrologinja pogleda za vas, kje točno imate kateri planet (v katerem znamenju, hiši in kakšni so njegovi aspekti), potem pri naročilu izberite tisto poglavje, ki vas zanima.

Izberite poglavje

Osebni cilji (Sonce), Tvoja nežna čustva (Luna), Vzorci za uspešno komunikacijo (Merkur), Ljubezen in partnerstvo (Venera), Tvoje strasti – uspeh ali poguba? (Mars), Kje se skriva tvoja sreča (Jupiter), Tvoje karmično breme (Saturn), Mostovi: katere porušiš za seboj? (Uran), Sanje in fantazije (Neptun), Življenjske preobrazbe (Pluton), Kako te vidijo drugi: prvi vtis o tebi (Ascendent in astrološke hiše)